Tietosuojaseloste 10.2.2019

1. Rekisterin ylläpitäjä:

Streamsave Oy, Y-tunnus 2768248-6
Lehmuskuja 4, 90460 Oulunsalo

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää: info@streamsave.fi

2. Rekisterin nimi: Streamsave Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

3. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: teppo.syrjala@streamsave.fi

4. Ketkä käsittelevät henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Streamsaven omilla työntekijöillä tai yhtiön nimenomaisesti valtuuttamilla tahoilla jotka liittyvät Streamsave Oy:n yritystoimintaan. Henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

5. Mitä varten henkilötietoja kerätään:

  • Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitaminen, toteuttaminen, kehittäminen ja seuranta.
  • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin

6. Mitä henkilötietoja sivuilta kerätään:

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot:

  • Tunnistamistiedot, kuten nimi
  • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Maksutiedot ja muut laskutustiedot

7. Miten henkilötietoni säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Streamsave Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa. Konesalit ja kaupan järjestelmien tekninen sekä prosessien tietoturva ovat erittäin korkealla tasolla. Palvelimet on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

8. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muina teknisin keinoin suojattuja.

Säilytämme tietoja toistaiseksi. Tiedot voidaan poistaa rekisteristä kulloinkin voimassa olevan käytännön mukaisin väliajoin tehtävissä rekisteripuhdistuksissa.

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja siirretään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle vain tietosuojalain mukaisin menettelytavoin, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen.

Ostaessasi Streamsaven verkkokaupasta maksukorttisi tiedot tallennetaan ja käsitellään Yhdysvalloissa Stripe Inc:ssä. Stripe on sitoutunut EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield –järjestelyyn ja Sveitsin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -järjestelyyn. Nämä järjestelyt tarkoittavat käytäntöjä, joissa kuvataan ETA-alueelta tai Sveitsistä saatavien henkilötietojen käsittelemistä Yhdysvalloissa koskevat tietosuojakäytännöt. Lisätietoa Stripen sitoutumisesta ja Privacy Shield -järjestelyn periaatteista on seuraavassa linkissä. https://stripe.com/privacy-shiled-policy

10. Millaisia oikeuksia asiakkaalla on henkilötietojen suhteen?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

  • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
  • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
  • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

HetiL 30§:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Pyyntö tehdään tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Pyynnön käsittelee kohdassa 3. mainittu taho.

11. Kuinka saan järjestelmään tallennetut tiedot itsestäni?

Voit pyytää henkilötietojasi meiltä sähköpostitse osoitteesta: info@streamsave.fi

12. Käytetäänkö verkkokaupassa evästeitä ja mitä ne ovat?

Streamsave käyttää evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimen paikallista varastoa.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä (”cookies”) mm. sivuston käytön seuraamiseen ja kohdennetun personoidun sisällön tuottamiseen sivuston käyttäjälle. Näin palvelua voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Voit estää evästeiden käytön selaimessa, mutta silloin verkkopalvelun toiminnallisuus saattaa heikentyä ja osa palvelun toiminnallisuuksista ei välttämättä toimi ollenkaan. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimensa asetuksista. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimesi valmistajan ohjeista.

Google Analytics

Sivustolla on käytössä Google Analytics -käyttäjäraportointi. Anonyymi kävijätilastointi perustuu selaimesi ja nettiyhteytesi välittämiin puhtaasti teknisiin tietoihin, eikä tässä tilastoinnissa saada tietoja itse kävijästä henkilönä. Demografia- ja aihepiiriraportointi kerää teknisen tilastoinnin lisäksi henkilökohtaisia kohderyhmätietoja, kuten ikä ja sukupuoli sekä aihepiiritietoja kiinnostuksen kohteista.

Raporteista selviää, kuinka moni sivuston käyttäjistä vierailee sivustolla tietyllä ajanjaksolla ja kuinka heidän käyttäytymisensä vaihtelee esimerkiksi sukupuolen mukaan. Raporttien tiedot saadaan DoubleClickin kolmannen osapuolen evästeestä. Jos eväste ei liity johonkin käyttäjään, kohderyhmätietoja ja aihepiirejä ei voida päätellä tilastoista. Sivusto käyttää kerättyjä kohderyhmä- ja aihepiiriraportoinnin tietoja aiheiden suunnittelussa, jotta voimme tarjota lukijoille heitä kiinnostavia kirjoituksia. Google Analyticsin käytön voi halutessaan estää selaimen laajennusosalla.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.