Verkkokaupan toimitus- ja takuuehdot

Streamsave Oy:n verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.4.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Streamsave Oy, y-tunnus 2768248-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille kansainvälisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.streamsave.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Saat Stripeltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole yhteydessä maksupalvelun tarjoajaan  https://stripe.com, mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

Maksutavat ja maksupalveluntarjoaja

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe (https://stripe.com), joka näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Toimitustavat ja -aika

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1 arkipäivä.

Tilausten keskimääräinen toimitusaika käsittelyajan jälkeen: Pohjoismaat 2–4, muu Eurooppa 3-5 ja muu maailma 3-5 arkipäivää. Lähetyspäivä ei sisälly toimitusaikaan.

Toimituspaikka

Paketti toimitetaan Suomessa lähimpään Postin-, matkahuollon palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin ja kansainväliset lähetykset toimitetaan lähimpään palvelupisteeseen tai jaetaan perille vastaanottajalle.

Toimitushinnat

1-2 kpl:
Suomi 7€
Ruotsi 10€
Eurooppa 14€
Muut maat 20€

Kolme kpl. ja enemmän: ilmainen toimitus.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen/tavaran vastaanottamispäivästä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa, myyntikelpoinen ja myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen.  Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus sähköpostilla (sales@streamsave.fi) tai kirjallisesti. Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot

  • tilausnumero
  • tilauksen päivämäärä ja vastaanottopäivä
  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi

Streamsave Oy

Lehmuskuja 4

90460 Oulunsalo

Asiakas maksaa palautuksen kuljetuskustannukset itse.  Streamsave Oy ei vastaa toimituksista, jotka asiakas on lähettänyt takaisin. Emme vastaanota palautusilmoituksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Rahat palautetaan maksutavalle, jolla alkuperäinen veloitus on tehty.

Palauttamisesta on aina ilmoitettava myyjälle (pelkkä lähetyksen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei riitä).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen sales@streamsave.fi tai postitse:

Streamsave Oy

Lehmuskuja 4

90460 Oulunsalo

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai vioittuneesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkayhtiölle.

Takuuehdot:

Tuotteillamme on yhden (1) vuoden takuu. Takuu koskee materiaali- ja valmistusvikoja. Takuu ei koske normaalia käytöstä johtuvaa kulumista, tuotteen vioittumista silloin kun sitä on  käytetty sellaisessa käyttökohteessa mihin sitä ei ole tarkoitettu tai epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuvaa rikkoutumista. Takuun saadakseen on kyettävä esittämään tosite ostosta. Tositteeksi kelpaa tilaus- tai maksuvahvistus tai muu dokumentti, joka osoittaa, että tuote on ostettu Stremsave Oy:n verkkokaupasta. Tuotteen virhe pyritään ensisijaisesti korjaamaan tai vaihtamaan tavara samanlaiseen kohtuullisessa ajassa, eikä siitä saa aiheutua kuluttajalle kustannuksia tai olennaista haittaa. Lisäksi ostajalla on soveltuvan kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet, ja tämä takuu ei rajoita näitä oikeuksia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Tässä verkkokaupassa noudatetaan Streamsave Oy:n  tietosuojaselostetta joka on nähtävillä yrityksen verkkosivuilla.

Sivuston toteutus:

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.